Warta

  • Air Flow Sensor technology advantages and quality control

    Kaunggulan téknologi Aliran Sénsor sareng kontrol kualitas

    MAF chip kami utamina pikeun milih MEMS mircro-chip Struktur utami Produk : Hot-film MEMS micro-chip sensor sensor suhu sensor sirkuit éléktronik MAF Output Wave Comparison with OE ...
    Maca deui
  • Sensor technology advantages and quality control

    Kaunggulan téknologi sénsor sareng kontrol kualitas

    Karakteristik téknis utama kualitas produk urang ● Sinyal kaluaran nyaéta operasi anu stabil dina handapeun kecepatan puteran anu luhur sareng low ● Input voltase henteu stabil henteu mangaruhan sinyal kaluaran ● Kisaran uji kagancangan ngadalikeun nyaéta 0 ~ 30 ...
    Maca deui
  • 2020 automechanika shanghai

    2020 automekanika Shanghai

    Pameran taunan Shanghai Automekanika diayakeun sakumaha anu dijadwalkeun di Pameran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) tanggal 2 Désémber. Hehua Company ilubiung dina paméran ieu salaku pabrik sensor profesional anu kawéntar di Cina. Dina pameran ieu, sanaos pangaruh ép ...
    Maca deui
  • EGR Valve technology advantages and quality control

    Kaunggulan téknologi EGR Valve sareng kontrol kualitas

    Spesifikasi téknis produk Tegangan operasi: 5V DC Suhu operasi: -40 ℃ ~ + 150 life hirup mékanis: 1 juta kali hirup Jitter: 30 juta kali Produk kami akurat ngitung posisi kabuka klep EGR, anu pang épéktipna ngontrol babandingan .. .
    Maca deui
  • Headlight Ballast Module technology advantages and quality control

    Kaunggulan téknologi Headlight Ballast Module sareng kontrol kualitas

    AFS Controller LED Controller Xenon Headlight Ballast Kombinasi anu épéktip pikeun sistem cahaya sareng sistem kontrol éléktronik nyayogikeun palanggan kalayan solusi modul pangaturan anu pangsaéna. Modul kontrol lampu utama nyayogikeun anjeun modél global, mangga co ...
    Maca deui